Start  /  Zobacz  /  Stołówka

Stołówka

Jadłospis

Przygotowany przez Panią dietetyk Siubę-Strzelińską. Podwieczorki dotyczą kl. "O" i osób zgłoszonych.

PONIEDZIAŁEK
08.01.2018 r.

I DANIE:
zupa z krem z soczewicy z groszkiem ptysiowym
II DANIE:
potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym, ryż kolorowy, warzywa gotowane na parze z dodatkiem słonecznika
DANIE BEZMIĘSNE:
potrawka warzywna, ryż kolorowy, kompot, deserek (owoc)
PODWIECZOREK:
rogalik maślany z ciasta francuskiego, jogurt naturalny

WTOREK
09.01.2018 r.

I DANIE:
zupa rosół z makaronem 
II DANIE:
kotlet schabowy w chrupiącej panierce, ziemniaki z koprem, mizeria z jogurtem   
DANIE BEZMIĘSNE:
cukinia panierowana, ziemniaki pieczone, mizeria z jogurtem i koprem, kompot
PODWIECZOREK:
kanapeczki na pieczywie żytnim z ziarnami z polędwicą drobiowa i ogórkiem, kakao   

ŚRODA
10.01.2017 r.

I DANIE:
zupa grochówka  
II DANIE:
filet z kurczaka w ziołach grillowany, kasza bulgur, dip jogurtowy, ogórek kiszony  
DANIE BEZMIĘSNE:
warzywa grillowane, kasza bulgur, ogórek kiszony, kompot, deser 
PODWIECZOREK:
budyń śmietankowy z musem truskawkowym, paluch z makiem

  

CZWARTEK
11.01.2018 r.

I DANIE:
zupa ogórkowa
II DANIE:
gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym, ziemniaki z koperkiem, surówka coleslaw, kompot
DANIE BEZMIĘSNE:
naleśniki ze szpinakiem  i sosem serowym, surówka 
PODWIECZOREK:
krem z kaszy jaglanej z gruszką i nasionami chia, wafelki ryżowe

PIĄTEK
12.01.2018 r.

I DANIE:
zupa kapuśniak ze słodkiej kapusty
II DANIE:
kluseczki leniwe z masełkiem i bułką tartą, surówka z marchewki z ananasem 
DANIE BEZMIĘSNE:
kotlecik brokułowy, ziemniaczki z koprem, surówka z marchewki z porem, kompot, deser
PODWIECZOREK:
ciasteczko owsiane, owoc

Informacje o obiadach w roku szkolnym 2017/18

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że w tym roku szkolnym wprowadzamy nowy system zamawiania posiłków.

Aby się zarejestrować prosimy kliknąć tutaj (lub skopiować link do przeglądarki):

https://aplikacja.zamowposilek.pl/parent_registration/edit?company_sufix=blue_bar_catering_warszawa&token=3514b2ed178a561a9e9cba01e702af07


Załączamy prostą instrukcję krok po kroku jak to poprawnie zrobić.

Nowy system działa na zasadzie przedpłat, to znaczy, aby móc zamówić posiłki należy najpierw dokonać wpłaty zaliczki, a potem złożyć zamówienie. W miesiącu wrześniu, aby dać Państwu czas na oswojenie się z aplikacją www.zamowposilek.pl przyznajemy tymczasowy debet, a więc możliwość zamawiania bez zapłacenia.W aplikacji znajduje się również jadłospis.

Zamówienie lub odwołanie posiłku można złożyć w aplikacji zawsze do godzinny 9:00 rano w dniu wydawania posiłków.

W razie problemów z rejestracją lub samą aplikacją prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta lub po udanym zalogowaniu przez zakładkę "Pomoc > Wyślij wiadomość". W „Pomocy" znajdą Państwo aktualną instrukcję obsługi aplikacji.

OSOBA DO KONTAKTU Z FIRMY CATERINGOWEJ-RENATA OSTROWSKA

NR.TEL.730233497

Miło nam poinformować, że istnieje możliwość wyboru drugiego dania

z dwóch przedstawianych w jadłospisie propozycji.


Pozdrawiamy serdecznie
BlueBar Catering

Rekrutacja. Zapraszamy na indywidualne spotkania. Prosimy o wcześniejsze umówienie się telefoniczne +48 22 620 36 58 lub +48 22 652-23-99 czynny codziennie w godz. 7.30-15.00 więcej informacji. ***