Start  /  Zobacz  /  Stołówka

Stołówka

Jadłospis

Przygotowany przez Panią dietetyk Siubę-Strzelińską. Podwieczorki dotyczą kl. "O" i osób zgłoszonych.

PONIEDZIAŁEK
16.04.2018 r.

I DANIE:
zupa szczawiowa z ziemniakami
II DANIE:
pieczone udka, ziemniaki pieczone, brokuła gotowana, kompot owocowy, deser
DANIE BEZMIĘSNE:
placki ziemniaczane z sosem warzywnym lub na słodko z jogurtem, kompot owocowy
PODWIECZOREK:
ciasto piaskowe ze śliwką, woda z miętą i pomarańczą

WTOREK
17.04.2018 r.

I DANIE:
zupa pomidorowa z makaronem
II DANIE:
kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta młoda, kompot owocowy
DANIE BEZMIĘSNE:
leczo warzywne z makaronem razowym, mix sałat na jogurcie
PODWIECZOREK:
serek owocowy (własnej produkcji), chałka

ŚRODA
18.04.2018 r.

I DANIE:
zupa fasolowa
II DANIE:
pulpeciki (2 szt.) w sosie pomidorowym z koprem, ziemniaki, surówka wielowarzywna z dod. oliwy z oliwek, kompot, deser
DANIE BEZMIĘSNE:
makaron farfale z sosem pesto i serem chedar
PODWIECZOREK:
rożek francuski z budyniem i brzoskwinią 

  

CZWARTEK
19.04.2018 r.

I DANIE:
zupa ogórkowa
II DANIE:
bitka w sosie własnym, kopytka, surówka z ogórka kwaszonego, kompot owocowy, deser, kompot
DANIE BEZMIĘSNE:
kotlecik warzywno - serowy, kopytka, surówka
PODWIECZOREK:
ciastko z ziarnami, koktajl

PIĄTEK
20.04.2018 r.

I DANIE:
zupa z buraczków
II DANIE:
ryba z pieca, ziemniaki z koprem surówka z kapusty kiszonej, kompot, deser
DANIE BEZMIĘSNE:
naleśniki z serkiem, wanilią i polewą owocową
PODWIECZOREK:
budyń z sokiem, biszkopty

Informacje o obiadach w roku szkolnym 2017/18

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że w tym roku szkolnym wprowadzamy nowy system zamawiania posiłków.

Aby się zarejestrować prosimy kliknąć tutaj (lub skopiować link do przeglądarki):

https://aplikacja.zamowposilek.pl/parent_registration/edit?company_sufix=blue_bar_catering_warszawa&token=3514b2ed178a561a9e9cba01e702af07


Załączamy prostą instrukcję krok po kroku jak to poprawnie zrobić.

Nowy system działa na zasadzie przedpłat, to znaczy, aby móc zamówić posiłki należy najpierw dokonać wpłaty zaliczki, a potem złożyć zamówienie. W miesiącu wrześniu, aby dać Państwu czas na oswojenie się z aplikacją www.zamowposilek.pl przyznajemy tymczasowy debet, a więc możliwość zamawiania bez zapłacenia.W aplikacji znajduje się również jadłospis.

Zamówienie lub odwołanie posiłku można złożyć w aplikacji zawsze do godzinny 9:00 rano w dniu wydawania posiłków.

W razie problemów z rejestracją lub samą aplikacją prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta lub po udanym zalogowaniu przez zakładkę "Pomoc > Wyślij wiadomość". W „Pomocy" znajdą Państwo aktualną instrukcję obsługi aplikacji.

OSOBA DO KONTAKTU Z FIRMY CATERINGOWEJ-RENATA OSTROWSKA

NR.TEL.730233497

Miło nam poinformować, że istnieje możliwość wyboru drugiego dania

z dwóch przedstawianych w jadłospisie propozycji.


Pozdrawiamy serdecznie
BlueBar Catering

Rekrutacja. Zapraszamy na indywidualne spotkania. Prosimy o wcześniejsze umówienie się telefoniczne +48 22 620 36 58 lub +48 22 652-23-99 czynny codziennie w godz. 7.30-15.00 więcej informacji. ***