« kwiecień » « 2017 »
PWŚCPSN
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Strona główna » Oddział przedszkolny » Informacje o obiadach
Jadłospis

Jadłospis: 24 kwietnia - 28 kwietnia 2017 r.
(Posiłki wegetariańskie dotyczą osób zgłoszonych)

PONIEDZIAŁEK 24.04.2017 r.
I DANIE: zupa krem z kalafiora z groszkiem ptysiowym
II DANIE: spaghetti pełnoziarniste z sosem bolognesse na pomidorach pelatti z warzywami z tartym serem
DANIE WEGETARIAŃSKIE:
spaghetti z sosem napoli i serkiem żółtym, kompot
PODWIECZOREK:
croissant maślany, koktajl owocowy


WTOREK 25
.04.2017 r.
I DANIE: zupa rosół z makaronem
II DANIE: kotlecik schabowy w chrupiącej panierce, ziemniaki z koprem, fasolka gotowana na parze z prażonymi pestkami słonecznika, kompot owocowy
DANIE WEGETARIAŃSKIE: kotlecik sojowy w sosie, ziemniaki, fasolka gotowana
PODWIECZOREK: ciasto z wiśnią (własnej produkcji), kakao, jabłko

ŚRODA 26.04.2017 r.
I DANIE: zupa wiosenna z pomidorami na masełku
II DANIE: kluseczki leniwe z masłem i bułka tartą, surówka z marchewki z dodatkiem jabłka, kompot, ciasteczka z ziarnami
DANIE WEGETARIAŃSKIE: kluseczki leniwe z masłem i bułka tartą, surówka z marchewki z dodatkiem jabłka,  kompot, ciasteczka z ziarnami
PODWIECZOREK: bułeczka ze śliwką, szyneczka drobiowa, herbata z cytryną

CZWARTEK 27.04.2017 r.
I DANIE: zupa szczawiowa z jajkiem
II DANIE: pieczone udko z kurczaka, kasza bulgur, bukiet warzyw
DANIE WEGETARIAŃSKIE: kotlecik z fasoli, kasza bulgur, bukiet warzyw, kompot
PODWIECZOREK: serek waniliowy z jagodami goi i posypką biszkoptową,
paluch z makiem, herbatka

PIĄTEK 28.04.2017 r.
I DANIE: zupa barszczyk czerwony
II DANIE: filecik rybny, ziemniaczki puree, dip koperkowy, surówka wiosenna winegret
DANIE WEGETARIAŃSKIE: burgery rybne, ziemniaki puree, sos koperkowy, surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem oliwy z oliwek i winegret, kompot niskosłodzony
PODWIECZOREK: paluch z ziarnami z serkiem żółtym, ogórkiem i kiełkami, herbata, owoc

Jadłospis zatwierdzony przez dietetyka panią Magdalenę Siuba-Strzelińską - specjalistę ds. żywienia

Płatności za miesiąc maj 2017 r.

Cena posiłków:

20 X 13 zł = 260 zł
(13 zł obejmuje zupę +II danie+podwieczorek)

Prosimy o wpłaty do 10 maja na konto

MILLENNIUM BANK
62 1160 2202 0000 0002 7299 3190
BLUEBAR-CATERING SP Z O.O. WARSZAWA UL .AFRYKAŃSKA16/9 

TEL.KONTAKTOWY 883-055-934 ANNA PIOTROWSKA
INFORMACJĘ O ODWOŁANIU OBIADU PROSIMY PODAWAĆ DO GODZ. 9.00 SMS LUB NA POCZTĘ obiady@onet.pl 

Potrawy wegetariańskie - informacja dla rodziców

Informujemy  iż od 1 kwietnia 2016 wzbogacamy naszą ofertę o potrawy wegetariańskie. W przypadku chęci zamiany dania z podstawowego menu na  danie wegetariańskie prosimy o zgłoszenie na adres e-mail:   w każdą sobotę do godziny 17.00 z podaniem imienia i nazwiska dziecka oraz dnia, w którym ma nastąpić zamiana (na cały następny tydzień). Jadłospisy będą wywieszane jak dotychczas w każdy czwartek na następny tydzień oraz umieszczane na stronie internetowej szkoły.

Projekt i opracowanie: MediaConsulting.pl
Nasza gazetka

Organ prowadzący