« październik » « 2017 »
PWŚCPSN
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Jadłospis

Jadłospis: 16 października - 20 października 2017 r.

Podwieczorki dotyczą kl. "O" i osób zgłoszonych 

PONIEDZIAŁEK 16.10.2017 r.
I DANIE: zupa żurek
II DANIE: kluseczki leniwe z masłem i bułką tartą, surówka z marchewki z ananasem
DANIE WEGETARIAŃSKIE:
kluseczki leniwe z masłem i bułką tartą, surówka z marchewki z ananasem
PODWIECZOREK:
rogalik maślany z ciasta francuskiego, jogurt naturalny


WTOREK 17
.10.2017 r.
I DANIE: zupa rosół z makaronem
II DANIE: kotlet schabowy, ziemniaczki puree z koprem, karotka z groszkiem
DANIE WEGETARIAŃSKIE: kasza pęczak, grillowane warzywa,
kompot
PODWIECZOREK: kanapeczki na pieczywie żytnim z ziarnami z polędwicą drobiową i ogórkiem, kakao

ŚRODA 18.10.2017 r.
I DANIE: zupa jarzynowa z pomidorami i koprem
II DANIE: pizza hawajska z szynką, ananasem i serem, sos pomidorowy
DANIE WEGETARIAŃSKIE: pizza margarita, sos pomidorowy
PODWIECZOREK: budyń śmietankowy z musem truskawkowym, paluch z makiem

CZWARTEK 19.10.2017 r.
I DANIE: zupa pomidorowa z ryżem
II DANIE: schab pieczony w sosie koperkowym, kasza jęczmienna, bukiet warzyw
DANIE WEGETARIAŃSKIE:
naleśniki ze szpinakiem,
kompot owocowy
PODWIECZOREK: krem z kaszy jaglanej z gruszką i nasionami chia, wafelki ryżowe

PIĄTEK 20.10.2017 r.
I DANIE: zupa kapuśniak
II DANIE: burgery rybne, ziemniaki z koprem, surówka z białej rzodkiewki, kompot owocowy
DANIE WEGETARIAŃSKIE: kotlecik brokułowy, ziemniaki z koprem, surówka z białej rzodkiewki na jogurcie naturalnym
PODWIECZOREK:
ciasteczko owsiane, herbatka owocowa, owoc


JADŁOSPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ PANIĄ DIETETYK SIUBĘ-STRZELIŃSKĄ

Informacje o obiadach w roku szkolnym 2017/18

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że w tym roku szkolnym wprowadzamy nowy system zamawiania posiłków.

Aby się zarejestrować prosimy kliknąć tutaj (lub skopiować link do przeglądarki):

https://aplikacja.zamowposilek.pl/parent_registration/edit?company_sufix=blue_bar_catering_warszawa&token=3514b2ed178a561a9e9cba01e702af07


Załączamy prostą instrukcję krok po kroku jak to poprawnie zrobić.

Nowy system działa na zasadzie przedpłat, to znaczy, aby móc zamówić posiłki należy najpierw dokonać wpłaty zaliczki, a potem złożyć zamówienie. W miesiącu wrześniu, aby dać Państwu czas na oswojenie się z aplikacją www.zamowposilek.pl przyznajemy tymczasowy debet, a więc możliwość zamawiania bez zapłacenia.W aplikacji znajduje się również jadłospis.
 
Zamówienie lub odwołanie posiłku można złożyć w aplikacji zawsze do godzinny 9:00 rano w dniu wydawania posiłków.

W razie problemów z rejestracją lub samą aplikacją prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta  lub po udanym zalogowaniu przez zakładkę "Pomoc > Wyślij wiadomość". W „Pomocy" znajdą Państwo aktualną instrukcję obsługi aplikacji.

OSOBA DO KONTAKTU Z FIRMY CATERINGOWEJ-RENATA OSTROWSKA

NR.TEL.730233497

Miło nam poinformować, że istnieje możliwość wyboru drugiego dania

z dwóch przedstawianych w jadłospisie propozycji.


Pozdrawiamy serdecznie
BlueBar Catering

Projekt i opracowanie: MediaConsulting.pl
Nasza gazetka

Organ prowadzący

Wymiana